حسنی خو چرا از استقلال رفت؟

حسنی خو چرا از استقلال رفت؟ این سوالی است که هنوز هیچ پاسخ درستی برای آن وجود ندارد. رییس حراست وزارت ورزش به مدیریت استقلال برگزیده شد ، استعفا داد و از حراست هم کنار رفت این پروسه عجیب سوالات زیادی را بوجودآورده است.
 
حسنی خو چرا از استقلال رفت؟ این سوالی است که هنوز هیچ پاسخ درستی برای آن وجود ندارد. رییس حراست وزارت ورزش به مدیریت استقلال برگزیده شد ، استعفا داد و از حراست هم کنار رفت این پروسه عجیب سوالات زیادی را بوجودآورده است.

به گزارش شايان غلامي مديركل اموربين الملل ائتلاف بزرگ ودبيركل موسسه پهلوانان وقويترين مردان عصرایران ، باشگاه استقلال پس از رفتن افشارزاده به دلیل مشکلات مدیریتی همچنان بدون مدیر باقی مانده و آخرین مدیراین تیم هم از سمت قبلی اش برکنار شده و هم از استقلال استعفا کرده است. طی این روند برای باشگاه استقلال سبب شده که همه بپرسند چرا حسنی خو آمد که برود . همشهری ورزشی در گزارشی به این مطلب پرداخته که می خوانید.


آمدن و رفتن رضا حسني‌خو در مديريت باشگاه استقلال به قدري عجيب بود كه نياز به رمزگشايي دقيق دارد؛ اينكه چگونه فردي در عرض 2روز مديرعامل يكي از 2باشگاه فوتبال كشور مي‌شود و بعد از اينكه اين پست را مي‌پذيرد، كناره‌گيري مي‌كند.

حسني‌خو پيش از اينكه به ورزش بيايد، با توجه به سوابق حضورش در نهادهاي نظارتي فردي شناخته‌شده نبود؛ او پس از اينكه به حراست وزارت ورزش رسيد، رفته‌رفته با توجه به فضاي عمومي ورزش در مورد اتفاقات ورزش نظر مي‌داد و به گفت‌وگو با رسانه‌ها مي‌پرداخت.

اوج اين ماجرا در زمان ماجراي كي‌روش بود؛ وي از سوي وزير ورزش مامور شد كه با سرمربي تيم‌ملي كه ساز جدايي كوك كرده بود، به مذاكره بنشيند و به تفاهمي براي ماندن دست پيدا كنند. حسني‌خو توانست كي‌روش را متقاعد به ماندن كند؛ پس از آن بود كه بارها و بارها به ميان رسانه‌ها آمد و از سوي آنها در مورد اتفاقات بعدي تيم‌ملي، كي‌روش و فدراسيون فوتبال مورد پرسش قرار مي گرفت؛ مساله‌اي كه با توجه به نوع مديريتي كه در آن حضور داشت، خيلي مرسوم نبود.

با اين حال اما حسني‌خو مدير حراست وزارت ورزش يك‌دفعه توسط هيات‌مديره استقلال به مديرعاملي اين تيم رسيد؛ اما آن‌طور كه شنيده مي‌شود وي به دليل برخي اختلافات با نهادهاي بالادستي نظارتي استعفا داده بوده كه اين موضوع مورد قبول مقامات بالاي ورزش نيز قرار مي‌گيرد. در همان زمان اما وي با توجه به تجربياتي كه در حوزه نظارت و بررسي داشته، به عنوان گزينه‌اي براي جانشيني مديريت نابسامان گذشته كه استعفا داده بود، انتخاب مي‌شود.

حسني‌خو همان روز در جلسه هيات‌مديره شركت مي‌كند و بنا به اظهارات اعضاي هيات‌رئيسه به عنوان مديرعامل و نايب‌رئيس هيات‌مديره انتخاب مي‌شود. گفته مي‌شود فضاي هيات‌مديره به شدت در اين مورد مثبت بوده و حتي در همان زمان جلساتي براي هماهنگي ميان مديران 2تيم استقلال و پرسپوليس برگزار مي‌شود. اما ناگهان ورق برمي‌گردد و چند ساعت بعد از اين انتخاب وي در تماس به وزير ورزش از استعفا و كناره‌گيري سخن مي‌گويد.

خودش در بيانيه‌اي كه 3روز بعدش منتشر كرد، اين‌گونه مي‌گويد: «اعتقاد دارم پذیرش هر سمت مدیریتی در شرایطی که فرد یقین دارد افرادی کارآمدتر، لایق‌تر و متخصص‌تر از او می‌توانند از عهده آن مسئولیت برآیند، جفا در حق خود، مردم و کشور است. لذا همان چهارشنبه‌شب در تماس با وزیر محترم ورزش و جوانان ضمن تشکر و قدردانی بابت اعتمادشان، با ذکر دلایلم از آن مقام محترم درخواست کردم که از اینجانب سلب مسئولیت نمایند.»

اما اين همه واقعيت نيست؛ حسني‌خو مخالفت افراد خانواده خود را دليل اين مساله عنوان مي‌كند. در همان ابتداي انتخاب او، موج بالايي از اخبار در مورد اينكه مديرعامل جديد استقلال برادر احسان عليخاني مجري معروف تلويزيون است، رسانه‌ها و شبكه مجازي را دربرگرفت. مساله‌اي كه به نظر مي‌رسد دليل اصلي كناره‌گيري حسني‌خوست. آن‌طور كه از ماجرا برمي‌آيد فضاي موجود رسانه‌اي و برجسته‌شدن برادري او با احسان عليخاني و تبعات ناشي از اين موضوع براي خانواده او، دليل اصلي اين امر بوده و وي در تماس با مقامات بالاي ورزش آن را بيان كرده و از راضي‌نبودن خانواده‌اش سخن مي‌گويد.

اين مساله اما در ابتدا مورد مخالفت وزارت ورزش قرار مي‌گيرد؛ به صورتي كه مسئوليت اجتماعي اين استعفا به وي گوشزد مي‌شود اما او استعفانامه مشهور خود را بدون اينكه اشاره به اصل ماجرا و مخالفت‌هاي صورت‌گرفته داشته باشد، با ذكر اين نكته كه فرد بهتري از من وجود دارد، منتشر مي‌كند. جالب اينجاست كه حسني‌خو چند روز بعد از هجمه‌هاي صورت‌گرفته به وزارت ورزش، در اين مورد انتقاد مي‌كند؛ در حالي كه بيان‌نكردن دليل اصلي استعفايش، اساسا باعث ايجاد اين هجمه‌ها شده بود!
طراحی و پیاده سازی: طراحی وب سایت